Roosa Ukse Meistriklass

Tänavu juulikuus toimusid esimest korda Roosa Ukse Meistriklassid, kus sai oma annet avardada neljas erinevas valdkonnas. Meistriklassi õppejõududeks olid oma valdkondade edukad tegijad ning iga kursus just selle läbiviija nägu. Esimese meistriklassi koolitajad ja koolitused olid Maria Listra „Kultuur: mõtlemine on mäss“, Jana Hallase „Stiil kui mõtteviis“, Gerda Milleri „Meik: kunstivorm või tarbeese?“ ja Karl Robert Saaremäe „Luule ei tule tuulest. Või siiski?“. Neljal meistriklassil osales kokku 75 uudishimulikku osalejat, kes kohtusid kursuse juhendajatega neljal korral läbi instagrami live-ülekande. Kursuse jooksul tegid osalejad juhendajate antud kodutöid ja lisaks oleks kõigil suurepärane võimalus oma juhendajaga ka otse suhelda ning mõtteid vahetada.

-Osalejad räägivad-

 

KULTUUR

Ma polnud kunagi võtnud osa loengust instagrammi teel. Mulle meeldis, et peale loengute oli grupp, kus saime oma muljeid, mõtteid ja küsimusi jagada. Samuti oli väga tore, et loenguid sai ka hiljem järgi kuulata.

LUULE

Kursus julgustas veelgi rohkem avatud silmadega enda ümber ringi vaatama, et leida luulet ka igapäevas. Hea ka, et koduste ülesannete saatmiseks oli mingi orienteeruv aeg ette nähtud, sest see motiveeris leidma seda aega, et vaadata ja märgata ja kirja panna.


MEIK

Oleks muidugi tahtnud veel paar nädalat pikemalt seda teha, sest Gerda loengud olid alati nii põnevad.

STIIL

Kuidagi ruttu sai läbi. Aga head asja ei saagi palju saada. :) Siis on järgmine kord jälle põhjust kokku tulla.